20.12.2017 г., 0:21 ч.

Прошка 

  Поезия » Философска, Друга
414 0 0

Погледът ми гаден

само е прикритие.

Душата ми жадна е,

търси си укритие.

Споменът брутален

няма ли изтриване.

Прошка ненамерена...

може би убива ме?!

© Станислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??