26.01.2007 г., 3:30 ч.

"Прощално" 

  Поезия
544 0 0
Виждам...
Самотата в пълния й блясък
Усещам, че не съм оставила следа

Аз говоря чрез стиховете си,
Но няма кой да ги почувства
Словата ти изплуват в спомени,
Но няма кой да се вслуша
Няма никой
Мен ме няма
Не оставих нищо за децата си
Защото листите ми се разпаднаха
Заедно със стиховете и разсъдъка ми
Овехтяха чувствата и думите,
Но аз живях достатъчно -
Бях истинска през тези две години
А сега е време за лъжи
Време е да лъжа себе си,
Че след мен остана диря...

22.01.2007

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??