28.11.2010 г., 19:44 ч.

Прощално 

  Поезия
1357 0 11

 

 

                               ''Прощално''

 

 

        Здравей, Слънчице!

 

Много мислих...

Всъщност,

не съм преставала да го правя...

И РЕШИХ...!

 

 

Всеки ден през декември

ще получаваш по една

картичка от мен...

По една

за всичките 31 месеца,

откакто сме заедно...

 

 

Всеки ден през декември

ще те прегръщам

чрез вятъра

по 124 пъти на ден...

За всичките 124 седмици,

откакто сме заедно...

 

 

Всеки ден през декември

Слънцето ще те целува

вместо мен

по 868 пъти на ден...

За всичките 868 дни,

откакто сме заедно...

 

 

Всяка нощ през декември

устните ми ще шептят

по 20832 пъти

колко те Обичам...

За всичките 20832 часа,

откакто сме заедно...

 

 

Всеки ден и всяка нощ

през декември

ще благодаря на БОГ

по 1249920 пъти...

За всяка секунда,

откакто сме заедно.

 

 

И ще се моля

да ми даде сила

и да ми помогне -

ДА СПРА ДА ТЕ ОБИЧАМ!

 

 

Ще получиш 2 смс-а и 1/2...

По един за всяка година,

откакто сме заедно...

Третият ще бъде недовършен...

Като последната ни трета година...

 

 

Ще поискам да те видя

само още веднъж...

За да изпия до дъно

Отровата на Нашата ЛЮБОВ!

 

И ще си отида...

  Този път...

     Може би...

       ЗАВИНАГИ...!

 

 

В последния ден

на декември,

... ще окова сърцето си!

Ще го заключа...

за Любовта...

И ЗА ТЕБ...

 

И ще скрия ключа

в най-тъмното кътче

на съзнанието си...

 

 

   БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО, СЛЪЧИЦЕ МОЕ!!!

 

 

          НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВЯ!!!

 

 

 

http://www.vbox7.com/play:141fb5d0

 

© Даниела Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??