29.04.2015 г., 20:04 ч.

Прощално 

  Поезия » Любовна
325 0 1

 

За последно.
Твърде много пъти, за последно произнасях.
Недостатъчно до днес.
Недостатъчно ще бъде утре също.
В дните след това отново.
Но е време.
 

„Време” – изгубихме това парченце.
И пъзелът остана незавършен.
Стои прашлясал дълбоко в душата.
А прахта от него ме задавя.


Но ти пиша днес прощално.
Днес.
Защото няма подходящи дни.
Днес.
И никога.
Никога не ще те забравя.

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силно чувство, вълнуващо,
    особено с повторенията в последната
    строфа! Поздрави!
Предложения
: ??:??