24.11.2021 г., 12:55 ч.

Прощавайте 

  Поезия » Друга
423 0 0

Сега е тихо, дъжд ръми

и само мракът шепне

за мъка, за беди.

Една сълза по миглите ни лепне

и огън страшен ни гори.

Прощавайте, невинни хора!

Прощавайте, деца добри!

Виновните сме ние - живите

и нека Господ ни прости.

 

 

24.11.2021г.

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??