7.12.2015 г., 23:46 ч.

Прощавайте, не вярвам аз... 

  Поезия » Друга
294 0 4

Прощавайте, не вярвам аз

в суетната, модерна Коледа!...

Не чакам вече Дядо Мраз.

И за подаръци не моля...

 

Напразен беше моят глас -

да светне дух във Бездуховия...

Очаквах дядо Безомраз,

а не омразни бяснословия...

 

Марин Тачков

6 декември 2015 г.

 

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??