8.01.2010 г., 21:39 ч.

Прости 

  Поезия » Друга
1502 0 23

Прости ми днес, сърце, 

че някога не те щадях,

че в болка и във радост

цялата горях,

прости ми днес, сърце!

 

Че във любов  

и в изневяра

безмилостно оставях те

да страдаш. Прости!

 

Че денем и нощя товарех те

до изнемога,

измъчвах те до край,

да мога

с живота труден

битката да водя.

 

Да има хляб и още нещо

за двете ми деца,

да мога във очите им

да виждам радоста.

 

Сега в гърдите ми, сърце,

болезнено туптиш,

смирено аз те моля днес

да ми простиш!

 

© Ракина Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??