Прости
Пропиляхме се.
Къде остана
обичта на детските
мечти?
Малка, смешна,
силна, неразбрана
скри се някъде тя.
В ъгъла се скри.
А великите закони
на Живота
мамиха ни
в ловките игри.
Не ни срещай,
мъничка, сирота -
плаха и красива,
ти прости!
© Виолета Томова Всички права запазени