ПРОСТИ МИ
Събирах в шепи щастието на света
с надежда да мога на теб да го даря.
Но обърках малко нещата
и ножове забих в сърцата.
Ти беше дар - мечтан, жадуван...
от мен така желан, бленуван...
Любовта към теб ще запазя до края,
за да я отнеса със себе си в рая.
От сърце щастлив живот ти пожелавам,
ще трябва вече себе си да спасявам.
Не ще може никой обичта ми да отнеме.
Прости ми, мили, прости... ако можеш... след време.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени