11.01.2008 г., 23:15 ч.

Прости ми 

  Поезия
602 0 2
 

Приятелко моя, прости ми,                                                                                                  сгреших много пред теб. 

Когато ти се нуждаеше от мен 

ти обърнах гръб, наранена от лъжата.

Не те разбрах, а те осъдих     

както всички други,

а уж ти бях приятелче,  

приятелче в радост и беда.

Но бедата май ни раздели 

и те забравих аз, нали.

И не мисли, че ти се оправдавам, 

аз само искам ти да ми простиш.

Навярно ти ще кажеш

„Минало е всичко, остави",

но душата ми тъй много кърви

 и силно те моли „Прости ми ти".

 

Аз знам, че ти ще ми простиш, 

знам, че си бъдем пак приятели добри, 

но дали всичко ще е както някога,

надявам се да е така, а ти?

         

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пепи ....или ,който да си там ....признай и на нея ...на тази на,която си писал право в очите бъди смел истински .....защото ми звучиш страхливо и несмело ,а аз не обичам страхливците....
  • Познато...Поздрави!!!
Предложения
: ??:??