Простих ти... за сълзите в очите.
Простих... и за отровните стрели.
Простих ти лицемерното двуличие.
Простих... и за грозните лъжи...
Прости ми... не станах безразлична.
Прости, че вярвах в теб, уви...
Прости ми за любовното увличане.
Прости... и за наивните мечти...
Простих си... за дългото обричане...
Платих си... с много болка и сълзи...
Платих.., но скъпо бе това обичане...
Простих... Нека Господ и на теб прости!
© Пламена Владимирова Всички права запазени
лека и вдъхновена вечер Ви пожелавам!