9.02.2022 г., 7:13 ч.

Просто ела! 

  Поезия » Любовна
1013 0 1

По брега на мъжка сълза

се разливам, внезапно щастлива.

По ръба на една мъжка тъга

пламва спомен и  те откривам...

 

Капе нощ по твоето тяло,

а по моето светят звезди

и в мигът нажежен до бяло

съществуваш единствено ти.

 

С върховете си твоите пръсти

рисуват нежна извивка

и прокарват през кръста ми

най-топлата ти усмивка.

 

Каменисти пътеки ме водят

по релефа на твоите мисли.

Не искам да спирам да бродя

и няма да спра да те искам.

 

Топъл изгрев раждат очите ти.

Моя свят сега е готов

да пристъпиш и да откриеш

че съм нова! И ти си нов!

 

С върховете си твоите мисли

рисуват красива дъга.

Не затваряй очи. Липсваш ми

Не разбирай. Просто ела!

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??