1.08.2007 г., 16:02 ч.

Просто кутия, пълна с тишина 

  Поезия
625 0 0
Понякога, когато съм сама,
си мисля за живота мой
и разбирам, че всъщност го прекарвам в самота,
заобиколена от хората безброй.

Всеки фалшиво ми се усмихва
и се има за мой приятел.
А после да се смее лицемерно прихва
и се превръща в поредния предател.

Иска ми се със Слънцето да заляза
и да се скрия просто в кутия, пълна с тишина.
След което с нови сили да изляза -
готова за поредната доза злина.

Не се учудвай, приятелю, на това, което пиша,
а ми отговори с ръка на сърце:
нима и ти не си попадал в същата ниша,
дето няма и един приятел, да ти подаде ръце!

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??