4.07.2012 г., 13:32 ч.

Против увеличаването на цената на тока за хора с ниски доходи 

  Поезия » Гражданска
432 0 1

Срещу високите цени и ниските доходи

ще организираме протестни походи.

Ще направим шествие голямо,

защото това правителство е нямо,

когато го питат как да разреши проблема.

На него наглостта му е емблема.

Парàта само тачат тези мафиоти,

а ние, ако ги търпим, сме пълни идиоти,

защото всичко ще е на наш гръб.

Това правителство ни бута към критичния ръб.

Има пенсионери, които получават доход двеста лева.

Как да си платят нуждите - това е проблема.

А нашите "лидери" не мислят за това

(за тях това е игра).

Тях ги интересува цена, за тях изгодна,

а пет пари не дават за неволята народна.

Да спрем тез българи "патриоти",

преди да ни направят на идиоти!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Боже колко точно написано.Ама не знам дали чухте днес" НАГЛИЯТ" как отново се оправдава с предишните за увеличението на тока.Три години слушаме едно и също.Не ми се мисли за напред,а и този народ не го разбирам.РОБСКИ ПОКОРЕН.
Предложения
: ??:??