23.01.2013 г., 13:19 ч.  

Противоотрова съм 

  Поезия » Еротична
1186 0 10

Противоотрова съм

единствена... За жалост

или за радост, Бога ми, не зная... 

Лекувам с  най-любовната коварност...

(Ти сам си пожела да литнеш в Рая...)

 

И вливам се в ума ти и в кръвта ти,

лекувам страст и сласт, и лудост... 

Пореден път прекършвам гордостта ти,

безплътна... само глас и дух съм... 

 

Побърквам сетивата ти тотално,

с подканящ поглед - истинска прокоба... 

Изпивайки ме, знаеш, че фатално

умираш... от противоотрова... 

 

 

 

 

23.01.2013 г.

 

 

 

 

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??