Противоотрова съм
единствена... За жалост
или за радост, Бога ми, не зная...
Лекувам с най-любовната коварност...
(Ти сам си пожела да литнеш в Рая...)
И вливам се в ума ти и в кръвта ти,
лекувам страст и сласт, и лудост...
Пореден път прекършвам гордостта ти,
безплътна... само глас и дух съм...
Побърквам сетивата ти тотално,
с подканящ поглед - истинска прокоба...
Изпивайки ме, знаеш, че фатално
умираш... от противоотрова...
23.01.2013 г.
© Сиси All rights reserved.