1.07.2018 г., 0:01 ч.  

Не искам с теб да бъда вече 

  Поезия
403 0 0

Горчи, когато ме целуваш

и пари ме, когато ме докосваш..

А някога за теб жадувах,

с  усмивка да ме омагьосаш..

 

Очаквах да те видя тайно,

зад всеки ъгъл аз те чаках

И случваше се тъй незнайно,

че все на тебе аз попадах.

 

Съдба или случайност беше,

че влюбихме се с тебе страстно?

Сърцето ми замаяно крещеше,

че всичко е така прекрасно..

 

Но мина време и мъглата падна,

показахме лицата скрити..

И мисъл мрачна се прокрадна

от чувствата така протрити..

 

Не мога да очаквам нежност,

когато думите ти ме изгарят..

Когато няма глътка свежест

и любовта ми чиста се отравя..

 

Не мога повече да искам

живота , който ми предлагаш

Защото всичко в мен потискам,

когато с думи ме нападаш..

 

И в миг изчезва всеки спомен,

и щастието бяга надалече..

Във този свят така огромен,

не искам с теб да бъда вече!!!

 

 

© Жасмина Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??