17.01.2008 г., 17:05 ч.

Прозрение 

  Поезия
585 0 10
                                                  ПРОЗРЕНИЕ

Раздвоена във своите мисли,
с наранено до болка сърце,
търся спомени, вече излишни
и напразно протягам ръце.

Осъзнай се и вече не страдай! -
ми говори сърцето без край.
Стъпвай гордо и смело залагай,
за да сееш по пътя си рай!

Замисли се, защо се измъчваш?!
Погледни само миг във страни!
Престани все назад да се връщаш,
а напред устремено тръгни!

Колко трудности смело премина,
а изплаши се днес от лъжа.
Колко искрени чувства подмина,
а терзаеш се днес без вина.

Проумей, че животът е кратък
и не го пропилявай така!"
Вдишвай жадно от въздуха сладък
и търси свойто утре, СЕГА!

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??