24.03.2010 г., 23:59 ч.

Птица 

  Поезия » Любовна
627 0 1

Нещо от сърцето отлитна

като прелетна птица към юг

и аз я търся и питам -

дали някога ще се завърне тук...

Аз чакам, за да я погледна в очите,

да ù задам въпроса един:

Как можа, ей така, мълчалива...

точно сега да се изпари като дим...

Стоя глуха, няма и празна,

въздишам, къде ли е тя?

Щом днес отлита, кога ще се върне,

аз някъде търся птицата на любовта!

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "аз някъде търся птицата на любовта"-пожелавам ти да я намериш
Предложения
: ??:??