23.01.2008 г., 10:04 ч.

Птица съм 

  Поезия » Друга
1125 0 43
Птица съм. В гнездо от спомени.
Рожбите ми слепи... отлетяха.
Говоря си със клоните оголени.
Крилете ми от болка закърняха.



Гола съм... раздадох си перата.
Сърцето ми изстина от студа.
Откраднаха ми птиците трохата.
Не познавах как горчи глада.



Тиха съм. Небето ми е глухо.
Не се научих с глас да пея...
Поройно е... душата ми е суха,
от самота забравих да се смея.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??