Jan 23, 2008, 10:04 AM

Птица съм 

  Poetry » Other
1126 0 43
Птица съм. В гнездо от спомени.
Рожбите ми слепи... отлетяха.
Говоря си със клоните оголени.
Крилете ми от болка закърняха.



Гола съм... раздадох си перата.
Сърцето ми изстина от студа.
Откраднаха ми птиците трохата.
Не познавах как горчи глада.



Тиха съм. Небето ми е глухо.
Не се научих с глас да пея...
Поройно е... душата ми е суха,
от самота забравих да се смея.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??