4.04.2013 г., 18:02 ч.

*Пухче 04.04.2013 

  Поезия » Друга
317 0 2

Подмятано от вятъра се носи,
тук се закачи или пък падне там...
Пухчето вниманието си проси,
така е, кой ли иска да е сам?

Осъзнатата любов тренира
чувствата ми, моята душа.
Това Човек не може да избира -
ражда се самичък на света.

Така че, аз решавам да обичам.
Вълшебства упражнявам, чудеса.
Всеки лист* поименно наричам
и се забавлявам, търкайки носа.

*дафинов

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??