Apr 4, 2013, 6:02 PM

*Пухче 04.04.2013 

  Poetry » Other
321 0 2

Подмятано от вятъра се носи,
тук се закачи или пък падне там...
Пухчето вниманието си проси,
така е, кой ли иска да е сам?

Осъзнатата любов тренира
чувствата ми, моята душа.
Това Човек не може да избира -
ражда се самичък на света.

Така че, аз решавам да обичам.
Вълшебства упражнявам, чудеса.
Всеки лист* поименно наричам
и се забавлявам, търкайки носа.

*дафинов

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??