Пусни ме...
Невиждана, нечувана от никой,
пристига във съня ти босонога
и чувам тихо как я викаш,
но да я прогоня - аз не мога!...
Обичай я - в съня си я обичай,
обичай я - дори и да я няма,
насън или наяве - тичай
към нея ти, дори да е измама!...
Невиждана, нечувана от никой,
от тебе само пожелана,
пусни ме тайно да надникна,
да видя другата - от страст пияна!...
Пусни ме, за да си отида!...
© Таня Георгиева Всички права запазени