Apr 29, 2008, 9:51 AM

Пусни ме... 

  Poetry » Love
699 0 17

                Пусни ме...

Невиждана, нечувана от никой,

пристига във съня ти босонога

и чувам тихо как я викаш,

но да я прогоня - аз не мога!...

 

Обичай я - в съня си я обичай,

обичай я - дори и да я няма,

насън или наяве - тичай

към нея ти, дори да е измама!...

 

Невиждана, нечувана от никой,

от тебе само пожелана,

пусни ме тайно да надникна,

да видя другата - от страст пияна!...

 

Пусни ме, за да си отида!...

 

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??