27.03.2024 г., 19:04 ч.

Пусть всегда будет Солнце 

  Поезия » Друга
79 0 0

              Пусть всегда  будет Солнце

                           Лев Ошанин

 

Със светлина 

  мечтите 

си рисувам, 

а добрината – 

  аз в стихове 

редя!

В дивен 

танц

    със 

звездите 

ще лудувам…!

Да бъде 

Слънце – 

дори 

да 

    изгоря, 

че 

  под 

тази 

      синева –

век 

      мъдрувам – 

мога ли 

войната 

    в 

м

    и

          р 

да сътворя!!!

 


 

Стоян Койчев – Шани

гр. Стамболийски

 

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??