25.05.2017 г., 1:11 ч.

Пясъчен часовник 

  Поезия
284 0 0

                        Пясъчен часовник

 

                     Полъх на вятър топъл

                  Светлина от слънце ясно

                  Хоризонт безкрай открит

                   Мирис на морски пясък

 

                     Прашинка във косата

                      Прашинка на земята

                       Бавно отгоре рухва

                        Бавно те затрупва

 

                     Заглушен е твоят вопъл

                  Между стените си на тясно

                  Прахта слепва кат' с магнит

                      Отнет е твоят блясък

 

                       Сам си ти затворник

                     На пясъчния часовник

© Калоян Велинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??