18.11.2008 г., 9:35 ч.

Пясъчно сърце 

  Поезия » Любовна
520 0 4
Изгревът блести във  нечий очи
и влюбените погледи се реят бавно,
целуват се ръцете със вълни,
открадващи любов, отнасяна обратно.

Това море е като всички други,
милиони спомени видяло е отдавна,
и всичките оставени следи
във него са се разтопили бавно.

Поредно пясъчно сърце!
Край него стъпки от краката боси,
вречената обич, в пясъка от двама
рисувана, прекрасен спомен носи.

И после прилив, пяна и вълни,
изваяното  пак се разтопява,
под слънцето, погалващо с лъчи
лица на влюбени, за обич жадни...

© Георги Зафиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??