Когато с теб се видим, замълчи.
Недей да ми разказваш тишините си.
У мене точно толкова боли
и рани нося от копнеж по птиците.
Къде да ида? Вече ме видя.
И чувам те, дори да не отвръщам.
Защо да се страхувам? Вечността
е в стъпките ни, сплели се на възли.
Недей да бързаш. Утре е мираж.
Неуязвими сме срещу годините!
Безбожните ги гони самота.
Очите ти са моята религия.