Feb 26, 2017, 11:46 PM  

Пясъци 

  Poetry » Love
2856 23 31

Когато с теб се видим, замълчи.

Недей да ми разказваш тишините си.

У мене точно толкова боли

и рани нося от копнеж по птиците.

 

Къде да ида? Вече ме видя.

И чувам те, дори да не отвръщам.

Защо да се страхувам? Вечността

е в стъпките ни, сплели се на възли.

 

Недей да бързаш. Утре е мираж.

Неуязвими сме срещу годините!

Безбожните ги гони самота.

Очите ти са моята религия.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??