22.08.2007 г., 9:19 ч.

Първа любов 

  Поезия
528 0 9
Години аз живях без зов,
без зов за първата любов.
И този ден желание горещо,
обвзе ме, нея да я срещна!

Години аз живях без вест,
без вест за първата си обич.
А този ден ме срещна с нея,
аз знам, че тя е необикновена!

Години чаках този миг
и кът за него пазих, скрит!
Аз зная и за мен не е тайна:
ЛЮБОВТА е свята и безкрайна!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??