6.08.2014 г., 17:51 ч.

Първи опит 

  Поезия » Любовна
587 0 2

Исках да излея душата си,

но не знам откъде да започна,

тя е препълнена

или пък празна,

какво става с душата, когато се сблъска с реалноста?

Откъде събирам толкова сила всеки ден

и аз си се чудя...

или това е затишие пред буря...

омръзна ми от грешки...

омръзна ми от неизживяни моменти,
от неизказани думи защо?

Кой определя кое е правилно?

Тъжно е.

 

© Вилияна Джамбазова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??