24.09.2007 г., 8:55 ч.

Първичност 

  Поезия
1092 0 6
Чувството в мен е стихия.
Втурва се и ме грабва.
Гладна съм - ще открия
вкусния дъх на хляба.
Тъжна съм - ще заплача,
без да го дообмисля.
Чувството в мен е начин,
средство, живот и смисъл.
Влюбвам се и се обричам.
Вярвам на своите устни.
Всичко, което обичам,
искам да ми е вкусно.

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??