1.04.2006 г., 12:01 ч.

Първоаприлско.. 

  Поезия
1337 0 4
                                     Първоаприлско..


                        Днес ме спря любовта ненадейно,
                           целуна ме- ще ме обича вечно..
                           Джакпот!-спечелих и от тотото-
                           в огнена кола ще возя лятото..

                        Днес видях Луната да танцува,
                           любовна пътека да рисува-
                           стихове на влюбени римува
                           на Венера SMS-и пуска..

                        Днес лъжите са простени-
                           виждам ли лица засмени..?
                           Шегите моля, дозирайте точно-
                           алергичните понасят ги лошо..
                       

© Стен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??