Apr 1, 2006, 12:01 PM

Първоаприлско.. 

  Poetry
1341 0 4
                                     Първоаприлско..


                        Днес ме спря любовта ненадейно,
                           целуна ме- ще ме обича вечно..
                           Джакпот!-спечелих и от тотото-
                           в огнена кола ще возя лятото..

                        Днес видях Луната да танцува,
                           любовна пътека да рисува-
                           стихове на влюбени римува
                           на Венера SMS-и пуска..

                        Днес лъжите са простени-
                           виждам ли лица засмени..?
                           Шегите моля, дозирайте точно-
                           алергичните понасят ги лошо..
                       

© Стен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??