19.11.2009 г., 22:55 ч.

Пъстролетия носят душата 

  Поезия » Философска
408 0 0

Пъстролетия носят душата

и чрез тях преоткриваш света,

 

щом животът добър без остатък

светла диря чертае с ръка,

 

под която лъжи и измени,

скрити радости, болки, тъги,

 

даже чувствата несподелени,

причестени притварят очи.

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??