4.08.2016 г., 17:43 ч.

Път 

  Поезия » Философска
459 0 1

С крила леки, от мор натежали,
търся утеха под някоя сянка.
Слънцето със своите лъчи ми блещи,
дай ми време за заслужена дрямка.

Дъжд заваля, кал по земята се стече,
мрачно небе обхвана далечния кръгозор,
морът премина, пътят е далече
                                     –  Как да продължа?

 

© Лев К Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??