16.08.2018 г., 14:17 ч.

Път извървян 

  Поезия » Друга
614 4 2


Път извървян...
Капчица

в капка свят разпилян...

Пя във улуци, 

в облак летя.

Капка остана, 

на път към дома.

 

Здраво държи се, 

не пуска, уви.

Не се е раздала, 
щом в капка виси.

 

Капчице, Капке,

как не разбра,

дъждът просто мие,

не оставя следа...

 

...и изваля...

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??