10.06.2007 г., 11:13 ч.

Път за вдвама 

  Поезия
539 0 0

Виждаш ли как се стичат сълзите?
Виждаш ли как запълват те следите,

останали след теб?
Виждаш
ли болките в мъглите?
Виждаш ли как се редят, разпилени, дните,

прекарани без теб?

Сляпа
болка на живот в тъга ,
сляпа
е моята влюбена в теб душа.
Не желае да прогледне - 
замъглява я вкуса на твойте устни в нощта.

Уморени, моите крила над залеза политат
и покривам ги в мъгла.
Бяла дъга без цвят и светлина
през деня преследва моя път.

И път вървя за двама ,
а най-сама съм на света -
щом не усещам твойта топлина
до себе си в нощта.


Дaвам всичко за теб - 
обратно искам те до мен.
Обратно -
ако
някога си бил до
мен.

© Вяра Ангарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??