7.08.2020 г., 8:11 ч.

Пътека към безкрая 

  Поезия » Друга
490 1 0

Да ти кажа, че сме квит?
Ще излъжа, мила моя...
Аз от мъка съм разбит –
но останах някак в строя.

 

Не дочаках твоя звук
да разтвори тъмнината.
Как жадувах да си тук:
да целунеш тишината...

 

Топлината ти блести
и ме вика да отида
в свят на мили две очи.
Любовта сега пристига.

 

Любовта крепи света
и съдбите ни чертае.
Любовта е светлина
и пътека към безкрая.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??