18.02.2009 г., 19:29 ч.

Пътеката вярна 

  Поезия » Друга
587 0 3

Пътеката вярна

 

Към пропаст бързо се стига –
пристрастяващо,
омайващо лесно.
Трудното е нагоре.
Пътеката вярна
все търсим ли, търсим…
Една се оказва лъжлива,
другата пък – трънлива.
Вълните и те –

ту ни прегръщат,
ту на брега ни с ярост
затръшват…
Един живот понякога

не стига
да намерим верния път.

© Цветана Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??