13.02.2023 г., 7:27 ч.

Пътеките на любовта 

  Поезия » Любовна
254 0 0
  Пътеките на любовта

 

Защо са всички мили думи,

защо докосна моето сърце

и в пътища неизвървени

защо ми подари небе?

 

Защо душите ни далечни

разминаха се, търсейки нощта?

Защо се губеха самотни

за нас пътеките на любовта?

 

Защо въпросите са много,

защо далече си сега

и отговорите отново

са само в моята душа?

 

Защо звездите полудели

целуваха ни страстно всяка нощ?

Пътеките на любовта открили,

обсипваха ни със разкош.

 

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??