23.04.2008 г., 7:45 ч.

Пътен знак № 36 

  Поезия
2129 0 14
Преди  таванът  да  се срути  върху  мен,
със  поглед, потопен в тампон мастилен,
ще нарисувам крадено небе,
аквариум - пандиз за бавни риби
и ириса на твоето око
в секундата, в която се разплаква.
И този странен псевдо-натюрморт
ще инсталирам вместо пътни знаци
край пътя към желаната любов.
И миг преди сюжета да  изтрия
ще драсна нещо като "Йорданов"
и  послеслов:
                       не си  отивай!

© Красимир Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??