12.01.2017 г., 16:06 ч.  

Оракул 

  Поезия » Източни форми
439 0 0

Рисуват знаци

над леденото езеро.

Диви патици.

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??