12.05.2015 г., 14:10 ч.

Пътувал съм доста... 

  Поезия » Друга
341 0 3

Пътувал съм доста
в разни държави. -
В Плодоносия.
В Незабравия...
В Стихотвория.

И в Неволия...

В Минзухария.
И в Злобария...
Във Склерозия.
И в Ерозия...
Във Ветрогония.
И в Агония...
В Любословения.
В Откровения...
Във Хвърковатия.
И в Мутракия...
Във Безгария.
И в Гробария...

В Интернетия.

И в Минетия...

В Егоцентралия.
В Тъпанария...
Във Всемирия.
И в Безкрилия...
В Нежноцветия.
В Безпросветия...
В Добротвория.
И в Отровия...
В Отчаяния.
И в Страдания...
В Проституция.
И в Боклуция...
В Ненасития.
В Геноцидия...
В Невърмория.
В Душеболия...
Във Безсрамия.
И в Измамия...
В Кумалисия.
В Празномислия...
В Безпаричия.
В Безразличия...
В Магистралия.
И в Абдалия...
В Люборобия.
И в Безплодия...
В Папагалия.
И в Овчария...
В Безобразия.
В Любомразия...
В Топлолюбия.
И в Заблудия...
Във Филология.
И в Меланхолия...
Вече мога ли
да умра... във Безболия?...

Марин Тачков
май 2015 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви! Поздрави!...
  • Уникална хрумка и чудесна реализация!
    Браво!
  • Пътувал си наистина много, но и много места има да посещаваш още... Така, че смело напред, а оная с косата, знаеш, не пропуска никого, но според мен още много години ще пътешестваш из света на зримото и незримото. Поздрави от мен.
Предложения
: ??:??