16.09.2021 г., 13:58 ч.

Пътуване 

  Поезия » Друга
205 1 7

Пътувам по спиралата на чувствата

полекичка, за никъде не бързам.

Не искам да попадна пак във лустрото,

че после кой от там ще ме измъкне?

 

Аз искам да живея и да дишам,

да чувствам с кожата си цветовете,

спокойно свойте стихове да пиша,

изчистила ума от страховете.

 

Вятър във косите ми да има,

а в очите - мънички светулки,

да изгоня от сърцето зимата 

и да седна в слънчевата люлка.

 

Пътувам по спиралата на чувствата

полекичка, компасът е във мене.

Да се владея усвоих изкуството

на възрастта, която ме променя.

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??