27.04.2022 г., 10:01 ч.

Пътуване във времето 

  Поезия » Любовна
707 0 0

   

   Пътуване във времето

 

Във лятото на златно време

вървим със тебе за ръка.

Мигът не може да отнеме

оная чудна красота.

 

И слънцето над нас разкрива

безкрайни сини небеса,

и с него всичко съществува,

вълшебен поздрав от деня.

 

И ти усмихваш се щастливо

със най-загадъчни очи,

а щастието мълчаливо

е вътре в нашите души.

 

Но времето за нас не спира,

оставя своите следи

и бавно любовта умира

със най-красивите мечти.

               Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??