3.10.2020 г., 7:35 ч.

пътя обратно 

  Поезия
281 0 0

непознатото ново като усмивка блести

все под същото слънце. проводи ме натам

да запаля селото диво и чуждия храм

да си спомня как с всичка сила крещи

изгонен от рая и в ралото впрегнат адам

 

какво друго да правя не знам

с непознатото ново

освен да изтръгна с ръце и изям

непознатото ново

 

бързам към теб

с един кораб злато и един шоколад

и чисто нови просветващи дупки от глад

и чужд и пак много твой

по средата на пътя обратно

ще направя обратен завой

към нещо още по-необятно

© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??