25.05.2008 г., 19:02 ч.

Пътят към теб 

  Поезия » Любовна
655 0 2
Тази любов е обречена на тъга.
Но аз поех пътя и ще го извървя.
По пътя вървя, без да се обръщам.
По него тръгвам и по него се връщам.
Този път ме води при теб...
Вървя напред и опитвам да те доближа.
Но ти все повече се отдалечаваш от мен.
Само луната огрява пътя в нощта.
Душата ми потъва в черния мрак.
Опитвам светлина да открия, но как?
Угасна отдавна слънцето в моя ден,
откакто ти си далече от мен...
Но по пътя аз ще вървя без да спирам,
ще търси сърцето ми твоите следи.
Ще вървя, докато светлина не открия,
защото моята светлина си ти...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??