13.12.2005 г., 19:39 ч.

Пътят ми към теб... 

  Поезия
816 0 2
Пътят ми към теб е толкова различен...
Понякога е с розов цвят обсипан,
на принцеса малка аз приличам,
към теб пристъпвам от щастие огряна.

Очи притварям, с пръсти те докосвам,
с горещи устни ти ме покоряваш,
като звезда във космоса пътувам
и в друго измерение изгрявам.

Пътят ми към теб е толкова различен...
Страшно е когато буря се надига
и тръгвам от светкавици окичена,
през дъжд пороен до тебе да достигна,

а понякога отчаяна и бледа,
ръце към теб протягам в изнемога
и глъхнат виковете ми в безреда,
а ти изчезваш като дим от огън.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??